V.5

Denna veckan har vi jobbat med vår veckoplanering. I den har vi gjort veckans ord, läsförståelse, engelskan, i den så har vi jobbat med Harrys Day. Sedan blev alla färdiga med en bok kallad språkkedjan. Där vi har jobbat med ordklasserna: substantiv, verb, adjektiv, räkneord och prepositioner.

I tisdags så hade vi gympa i skridskohallen. Det tyckte de flesta var kul. Sedan har vi jobbat med vår vikingaläsläxa. Men de flesta på skolan har varit ledsna den här veckan. För att …

 

Den här veckan i måndags så fick lärarna reda på en hemsk sak. Andreas gammla elev Benedicte gick bort i cancer i måndags. Hon var 13 år gammal och hade en cancer tumör i nacken och satt i rullstol. Innan hon dog så spenderade hon mycket av sin på lasarettet. Men hon hade typ som en iPad som hon kunde se klassrummet med och vrida sig lite grann. Så det var typ som att vara med och lära sig. Andreas och nästan alla andra som kände henne kommer sakna Benedicte. 🙁 Vila i frid.

Skildrat av : Joanna Terander 4a

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *