Hej!

Hej vårdnadshavare i 4a!

Det är jag som kommer att vara era barns klasslärare under resterande tid på mellanstadiet och jag tänkte presentera mig lite kort.

Jag heter Angelica Broström och är uppväxt i Östergötland. Jag är gift med Peter som arbetar som matematiker och vi har två barn, Malte och Tuva Li. I och med Peters jobb flyttade vi upp till Sollentuna 2006. Vi har sedan 2014 bott i Märsta.

Jag har arbetat som lärare sedan 2000. Jag började min lärargärning på högstadiet men hamnade av en slump på mellansstadiet och fastnade där för att jag tyckte den åldern var så rolig och givande att undervisa i. Min roll som lärare kan sammanfattas i:

• Tydlighet, individbaserad undervisning, lust, struktur, ansvar och respekt.

Jag har under första dagen med era barn diskuterat mycket kring deras förväntningar på mig men jag har också varit väldigt tydlig med mina förväntningar på eleverna.

Jag ser verkligen fram mot att arbeta tillsammans med era barn och er. Då klassen och jag behöver hitta rutiner och ”vårt” sätt att arbeta skulle jag önska att ni avvaktar eventuella klassbesök två veckor framåt. Därefter är ni mer än hjärtligt välkomna.

Vid frågor eller funderingar kontakta mig mer än gärna på Angelica.brostrom@edu.sigtuna.se

Med vänlig hälsning

Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *