Vecka 23

Hej!

Denna vecka har gått väldigt fort och nu har vi tillsammans börjat nedräkningen på allvar. Denna vecka har vi arbetat mycket kring samarbete och vilken stämning vi vill ha i klassrummet. Vi har tillsammans spelat bollpingis ute och satt upp vilka regler vi ska. En väldigt rolig lektion blev det. När vi har arbetat med ”äggprojektet” har jag fascinerat iakttagit vilket engagemang, kreativitet, hjälpsamhet, kamratskap och förmåga att samarbeta eleverna visat. Många häftiga prototyper de arbetat fram.

Onsdag 13/6 har eleverna prov på veckans ord, kapitel 1-24. Jag kommer att välja ut 2 ord från varje kapitel så det blir sammanlagt 48 ord.

Nästa vecka kommer vi att arbeta med följande:

Måndag – kulissdag.

Tisdag – musikaldag.

Onsdag – lediga

Torsdag – matråd, elevråd och kamratstödjarna har avslutning. Separat inbjudan har givits till eleverna.

Fredag – vanlig dag

 

Trevlig helg

Angelica

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *